The Chain Company

Wat hebben we gemaakt?

‘Wij willen graag video integreren in sollicitatieprocedures.’ Dit was de wens van het recruitment bedrijf The Chain Company. Wij zagen hier mogelijkheden en zijn aan de slag gegaan.

Onderweg kwamen we erachter dat er meer gedaan moest worden om het eindresultaat te bereiken. Door brainstormsessies en samen te sparren hebben we een juiste, creatieve en passende oplossing voor The Chain Company kunnen bouwen. Maatwerksoftware in de puurste vorm. Door onze unieke manier van offerte maken begon het beeld te leven. Ook voor de ontwerpfase gebruikten we veel animaties.

Een ATS is het resultaat. Een website en webapplicatie in één. Één plek voor het plaatsen, verwerken en vinden van vacatures én het verzamelen, beantwoorden en doorzetten van sollicitaties.

De video integratie binnen de sollicitatieprocedures is een tof element. Deze is gebaseerd op de tool ‘Video-At-Ease’ die wij ontwikkeld hebben. Op je gemak een video opnemen, voor in dit geval een sollicitatie. Hiermee is The Chain Company de eerste gebruiker van de Wysiwyg applicatie.

Voor The Chain Company hebben we gebruik gemaakt van ons framework waarin we verschillende technieken combineren voor het beste resultaat. Door de structuur hierin kunnen we lekker snel websites, webapplicaties en apps ontwikkelen.

Benieuwd naar hoe wij animatie inzetten in samenwerkingsrelaties? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en wij bellen of mailen jou! Mocht je niet zo lang kunnen wachten, bel ons dan op: +31 85 401 7660

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Kreativ Software

Thema door Anders Norén