Wysiwyg

Customized interactieve demo

Op zichzelf lijkt Wysiwyg een simpele website met niet teveel poespas. Schijn bedriegt 😉 Achter de website zit een complete module om in drie klikken interactieve demo’s te maken! Dit is een mooi voorbeeld van het combineren van toffe technieken aan de achterkant, met de gebruiker aan de voorkant van de website in gedachten.

Via Wysiwyg kan gemakkelijk een customized interactieve demo aangemaakt worden voor een potentiële klant. Met een paar klikken op de knop wordt de demo ingevuld met informatie en foto’s en sluit deze mooi aan bij de stijl van het bedrijf.

Met de demo ziet het bedrijf hoe een site met vacatures en sollicitaties er specifiek voor hen uit zou komen te zien. Ze kunnen aan de slag gaan met het doorsturen van klanten, het aanmaken van notities en het plaatsen van vacatures. Ook kunnen ze de video sollicitatie tool uitproberen en zelf sollicitatievragen toevoegen.

Wysiwyg is gebaseerd op ons framework. Hierdoor kunnen we een snelle start maken in het ontwikkelen van jouw software. De basis features in de structuur breiden we graag uit met jouw ideeën.

Bezoek gerust de site van Wysiwyg en neem een kijkje! Wil je een keer met ons sparren? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Kreativ Software

Thema door Anders Norén