Met je smartphone binnen handbereik kun je tegenwoordig bijna alles! Je connect met je vrienden binnen no time, leest je favoriete krant, shopt erop los en je kan zelfs via je mobiel solliciteren. Dit wordt allemaal nog makkelijker en handiger door middel van apps die er in alle soorten en maten zijn. Apps om je aan het sporten te zetten, je de weg te wijzen als je verdwaald bent of de ware liefde te vinden. Wanneer een app geplaatst wordt in een platform zijn de mogelijkheden eindeloos. Is de smartphone, met alle zijn mogelijkheden, inmiddels ook voor jou een onmisbaar voorwerp geworden?

Times are changing

Herinner jij je de telefooncellen nog op de hoek van de straat? In eerste instantie was de telefoon alleen een nieuwe manier van communiceren. Maar tijden veranderen, de techniek staat niet stil, net zoals de wensen van jouw klant. Ga jij mee met de ontwikkelingen op dit gebied?

Jouw klanten benaderen door middel van een app heeft vele voordelen. Zo kunnen door middel van een app notificaties gestuurd worden naar de gebruiker. Dit kan een herinnering zijn of meldingen van gebeurtenissen. Daarnaast kan in sommige gevallen een app ook offline gebruikt worden. Én een app kan gebruik maken van de diensten van een smartphone zoals de microfoon, camera en locatievoorziening.

In de overwegingen om voor je bedrijf een app te laten ontwikkelen is het belangrijk om mee te nemen wat de app voor extra toevoegingen zal geven aan jouw diensten. Zo is een app makkelijk als deze regelmatig gebruikt wordt. Wanneer de app maar eenmalig kort gebruikt wordt, zal dit de drempel voor de gebruiker verhogen om deze te downloaden. Wij willen graag met je sparren of een app voor jouw bedrijf interessant is!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Geef jouw app nog meer toegevoegde waarde, plaats je app in een groter geheel: een platform. Dit betekent dat jouw app gelinkt kan worden aan je website en webapplicatie. Je kan er met meerdere mensen aan werken en je kan eenvoudig uitbreiden als jouw bedrijf aan het groeien is.

Even een voorbeeldje. Stel, je bent een trainer en je hebt een app laten ontwikkelen waarin jouw cursisten online trainingen kunnen volgen. Wanneer zij een antwoord geven op een vraag in de app, kan jij deze, door middel van het platform, beoordelen in de webapplicatie. Lijsten met vragen voor jouw cursus kun je makkelijker aanmaken en ook het contact onderhouden met je cursisten is hierdoor eenvoudiger.

Een app op zichzelf is dus mooi, maar door het te plaatsen in een platform komt naar buiten wat er nu echt allemaal kan. Misschien heb je al een eigen platform met website en wil je daaraan een app toevoegen? Wij maken een app graag voor je en connecten deze aan jouw platform.

Wil je meer weten over welke technieken wij gebruiken in het bouwen van een app? Klik dan hier. Heb je andere vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden in het ontwikkelen van een app en platform? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

vragen@kreativsoftware.com

Stuur je vraag