Soepele en snelle website en goed indexeerbaar

We gebruiken tegenwoordig dagelijks zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Het is een handige en makkelijke manier om snel informatie te vinden. Je typt je zoekopdracht in, klikt op enter en binnen een oogwenk zijn er duizenden resultaten. Je verwacht dat alle informatie die op het web staat terugkomt in deze zoekresultaten. Dit is echter niet zo.

Niet indexeerbaar

Single Page Application is een methode waardoor pagina’s in een website niet steeds opnieuw hoeven te laden. Dit zorgt ervoor dat de website sneller en soepeler werkt. Een groot voordeel. Echter worden deze websites niet meegenomen in de resultaten van zoekopdrachten in zoekmachines. Dit komt doordat zoekmachines deze websites niet kunnen indexeren. Een misgelopen kans voor nieuwe bezoekers op jouw website als je gebruik maakt van SPA.

Een oplossing hiervoor is om naast de website die werkt met SPA een website te ontwikkelen die werkt met HTML en daardoor wel te vinden is door de zoekmachines. Dit brengt onnodige kosten met zich mee voor jou als klant. 

Onze oplossing

Kreativ Software heeft hier een oplossing voor ontwikkeld die niet veel tijd kost. Door deze oplossing werkt jouw website soepel en snel door middel van SPA, maar gaat dit niet ten koste van het verschijnen van jouw website in de zoekopdrachten van zoekmachines. Jouw website is indexeerbaar voor zoekmachines doordat wij de technieken React en NodeJS combineren. In het gehele proces van SPA maakt Kreativ Software gebruik van GraphQL. Dit is een manier van data ophalen die nog niet door iedereen gebruikt wordt, maar die wel zorgt voor het beste resultaat.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je vragen of wil je gewoon even met ons kletsen over de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties.

 

CONTACT

+31 85 401 7660
vragen@kreativsoftware.com

STUUR JE VRAAG