Microsoft Office 365, SharePoint en Dynamics 365 bieden jou als ondernemer al veel mogelijkheden. Gebruik je Office 365, dan heb je ook toegang tot Microsoft SharePoint. Wanneer je SharePoint als intranet gebruikt,  verbetert dit je interne processen. Op deze manier wordt informatie en kennis snel en eenvoudig vastgelegd.
Samen met onze partner BlockX BV richten we SharePoint zo in dat het voor jouw bedrijf gaat werken.

Waar nodig breiden we SharePoint of Dynamics 365 uit met maatwerk add-ins of koppelingen met je bestaande of nieuwe website.

Sharepoint en Dynamics 365

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van websites voor informatie uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt. Ook Dynamics 365 is een product dat in de lijn zit van Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM)

Wat doet Microsoft platform voor jou?

SharePoint en Dynamics 365 zijn in zichzelf al heel compleet. Ze ondersteunen je door middel van intranets en workflows.  Al je communicatie wordt eenvoudig vastgelegd. Je werkt samen in documenten en door de ingebouwde taken module houdt je het overzicht.

Binnen Dynamics 365 kun je je hele salesproces vastleggen en ondersteunen. Daarnaast zijn er voor Microsoft Platform verschillende add-ins te downloaden en te koop.

Allemaal heel mooi natuurlijk maar soms wil je meer maatwerk, precies passend bij jouw vraagstuk. Hierin kunnen wij je ondersteunen en dat bouwen wat voor jou nodig.

Innoveren voor jou

Wij bij Kreativ software zijn altijd bezig met innoveren en het toepassen van de nieuwste technieken. Hierin biedt Microsoft de mogelijkheid om bijvoorbeeld te koppelen met verschillende api’s en hebben ze ook add-in ontwikkeld die wij kunnen toepassen.

Onze innovatie voor jou zit vooral in de samenwerkingskracht met het microsoftplatform. Wij bij Kreativ Software ondersteunen je in het plannen, implementeren en beheren van applicaties en realiseren slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Stap je binnenkort over naar SharePoint online en moet er dus maatwerk omgezet worden of moet je portaal mee naar SharePoint online? Laat het ons weten. Wij maken het tot in details passend.

 

CONTACT

+31 85 401 7660
vragen@kreativsoftware.com

STUUR JE VRAAG