Software visualiseren

Werkt je nieuwe werkomgeving voor jou?

In ons laatste project hebben we ontdekt hoe belangrijk het is om de communicatie recht te doen door in contact met elkaar te blijven. Hoe doen wij dit? Wij willen je laten zien dat je door middel van visualisatie en gesprekken de neuzen dezelfde kant opkrijgt.

Onze huidige manier van werken is gebaseerd op Prince II. Dit is niets nieuws onder de zon. Wat ons onderscheidt van de rest is dat wij visualiseren. Dus door middel van filmpjes en afbeeldingen nemen we jou als klant mee door het hele proces.  Uit onderzoek blijkt dat wij nederlanders voor meer dan 60% uit beeld denkers bestaan. Dus wat beter te doen dan iets abstracts als software in beelden te vatten!

Hoe pakken wij dit aan?

Jij als klant geeft ons je klantvraag. Aan de hand daarvan gaan we eerste met elkaar in gesprek in een setting die lijkt op een brainstormsessie of workshop. Om zo alle informatie en wensen naar boven te krijgen. Hierna maken we een video offerte om je in alle stappen van het proces mee te nemen. Hebben we een deal? Dan gaan wij aan het bouwen en laten je de voortgang van alles zien en merken. Elke (deel)oplevering is een feestje maar ook een kritische blik waard! Wij blijven scherp! Jij ook? Op die manier zetten we een mooi, simpel en goed werkend stuk software, helemaal op maat voor jou, neer!

Wil je nog meer weten over onze manier van werken en wat we voor jou kunnen maken?

+31 85 401 7660
vragen@kreativsoftware.com

STUUR JE VRAAG

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén