Crown van Gelder

Zoektool voor documenten in SharePoint omgeving

Wanneer je veel documenten bezit is een tool om hierin efficiënt te zoeken wel handig. Crown van Gelder, een groot bedrijf dat papier maakt en levert, was op zoek naar zo’n tool om gericht te zoeken tussen documenten in hun SharePoint omgeving. Binnen SharePoint zijn er al verschillende add-ins waarmee je jouw omgeving kan aanpassen aan jouw wensen. Crown van Gelder wilde maatwerk, precies passend bij wat zij nodig hadden. Samen met BlockX zijn we aan de slag gegaan.

Wij hebben een op maat gemaakte add-in ontwikkeld voor gebruik in SharePoint. Met deze tool kunnen ze nu in totaal tussen 60.000 documenten zoeken op basis van 12.000 filterinstellingen! Dit was een flinke uitdaging. Één zoekopdracht moest zorgen dat alle documenten hieronder tevoorschijn kwamen, tot in het kleinste detail. Documenten van de grootste papiermachine moesten gevonden kunnen worden, maar ook die van het allerkleinste schroefje.

De filterinstellingen binnen deze tool komen uit SAP. Doordat content hierbinnen geclusterd is, is er een boomstructuur ontstaan van 11 lagen diep die integraal is overgenomen in de termen structuur van SharePoint. We hebben de functionaliteit toegevoegd om automatisch lager gelegen termen mee te nemen in zoekopdrachten.

Een andere uitdaging was het goed laten functioneren van deze tool met Internet Explorer 11 waar Crown van Gelder gebruik van maakt. Dit is gelukt en het werkt lekker snel!

Heb jij ook maatwerk in jouw SharePoint omgeving nodig? Bel of mail ons en we gaan graag samen kijken hoe we jouw wensen om kunnen zetten in maatwerk voor jouw SharePoint omgeving!

Bel ons op: +31 85 401 7660

Of vul het contactformulier in:

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén