Interactieve app

Het grootste kennisfestival van Nederland

Samen met Regio Academy en CatapultLogo-hgkfvn hebben we een toffe app ontwikkeld voor het grootste kennisfestival van Nederland. Door samen te sparren en eerlijke feedback te geven stond er in een korte tijd een goede app voor iOS en Android.

Hoewel we regelmatig ons eigen design werk doen, werken we ook samen met externe designers. Zoals voor deze app met de designers van Catapult om ervoor te zorgen dat de look&feel van drukwerk, website en app gelijk waren.

iTunes-hgkfvn

De partners kregen toegang tot het Content Management Systeem waardoor ze eenvoudig programma-items en blogs van de WordPress site konden inlezen. Met twee klikken werd een programma-item geplaatst op de tijdbalk en was het zichtbaar in de app.

Om een goede app te ontwikkelen is passende techniek onmisbaar. Voor deze app gebruikten we een backend van NodeJS en Couchbase, een snelle en schaalbare oplossing. Voor de CMS en app hebben we gebruik gemaakt van Angular, bootstrap en Cordava.

936 mensen hebben de app gebruikt op de dag van het festival en de reacties waren positief. Ze hadden overzicht in het programma, konden hun favorieten opgeven en achtergronden lezen. In mooie grafiekjes konden wij het gebruik op de dag zelf inzien. 

Kreativ Events Grafiek

Ben je geïnteresseerd? Zie je mogelijkheden? Ga jij ook binnenkort een festival, congress of een ander activiteit houden? Neem dan contact met ons op! We kunnen snel de juiste tools en apps leveren.

Jaap Mooie app! Mooi ontwikkel-proces, geen (overbodige) techniek gezien. Focus op functionaliteit en prima ‘look & feel’! – Jaap Hof, Regio Academy, organisator Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén