AccenZ

Tool voor nulmeting zelfsturende zorgteams

AccenZ geeft verschillende trainingen om de zelfsturende kracht van teams te versterken. Door samen te brainstormen hebben we de verschillende processen binnen deze training geautomatiseerd en een nulmeting tool ontwikkeld voor intern gebruik binnen Accenz. Dit was nog best een uitdaging maar het is gelukt om dit te ondersteunen met software.

Tijdens de trainingsdagen wordt de webapplicatie gebruikt om observaties meteen te noteren, bijvoorbeeld door antwoorden te turven. Het invullen en aanpassen van informatie gaat snel en gemakkelijk en wordt meteen verwerkt in de verschillende grafieken. Hiermee kunnen ze in één oogopslag zien wat de score van het team is op verschillende onderdelen. Lekker overzichtelijk en up-to-date.

AccenZ werkte al met een programma om projecten te managen. In de webapplicatie hebben wij hiermee een koppeling gemaakt. Zo lopen planning en projecten in de webapplicatie overeen en werkt dit mooi samen.

Deze webapplicatie is gebaseerd op ons framework waarin we verschillende technieken combineren. We hebben geen Node JS toegevoegd aan de front-end server omdat de webapplicatie alleen SPA is en geen indexering door zoekmachines nodig had.

We sparren en brainstormen graag samen met onze klant en denken zo mee met jouw idee! Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Bel ons op: +31 85 401 7660

Of vul het contactformulier in:

Verder Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén