Dat Vergelijk Ik

Multisite

DatVergelijkIk BV wilde een plek creëren waarin producten vergeleken kunnen worden. Je wilt natuurlijk goede kwaliteit, maar ook een mooie prijs! In het begin was het een platform om alleen kozijnen te vergelijken. Dit is uitgebreid met dakkapellen, garagedeuren en terrasoverkappingen. Doordat het een multisite is kunnen de verschillende sites met producten beheerd worden via één site. DatVergelijkIk BV had een idee, wij dachten mee, zorgden voor de techniek en datvergelijkik.nl is het mooie resultaat!

Op het website gedeelte kan de bezoeker informatie lezen over de producten, voorkeuren selecteren en een (anonieme) offerte aanvragen. Op de webapplicatie kunnen bouwbedrijven hun leads zien en beheren, offertes maken en deze versturen. Admin kan op de webapplicatie facturen sturen, retourleads van bouwbedrijven beoordelen en managementinformatie inzien zoals hoe vaak de site bezocht wordt en waar het meeste op doorgeklikt wordt.

De website en webapplicatie is gebaseerd op ons framework waarin we verschillende technieken samengebundeld hebben en zo snel aan de slag kunnen om van jouw wensen een tof product te maken.

Heb jij ook een idee? Wij denken graag met je mee en kijken wat wij kunnen betekenen. We werken graag samen naar een tof resultaat toe!

Bel ons op: +31 85 401 7660

Of vul het contactformulier in:

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén