Oost NL

Zoekmachine voor meerdere bronnen

Samen met BlockX BV hebben we een zoekmachine ontwikkeld voor Oost NL. Deze zoekmachine integreert naadloos in SharePoint en Dynamics CRM, maar kan ook makkelijk gekoppeld worden aan andere bronnen.

Na het krijgen van een document met daarin hun wensen voor deze zoekmachine, hebben wij hiervan een visualisatie gemaakt door middel van video. Wij zetten processen graag om in beeld. Beeld spreekt! Hiermee willen we graag zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan.

Bij Oost NL kwamen we erachter dat zij toch iets anders in gedachten hadden dan op papier stond. Door de visualisatie ontdekten we dit gelukkig in het begin van het proces. We pasten dit aan, planden een brainstormsessie in en gingen aan de slag, met een goed functionerende zoekmachine als resultaat!

De zoekmachine zoekt binnen Sharepoint en Dynamics CRM, maar kan ook zoeken binnen andere bronnen. ‘S nachts wordt deze zoekmachine geüpdatet, zodat niemand dit merkt en de volgende ochtend de nieuwe informatie meegenomen wordt in zoekopdrachten.

Wil jij ook voor jouw Microsoft platform maatwerksoftware? We maken graag een afspraak met je en kletsen over de mogelijkheden!

Bel ons op:
+31 85 401 7660

Of neem contact met ons op via het contactformulier:

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén