Beeq Gamification

YourStory the Game

Voor Beeq Gamification zijn we bezig geweest met het ontwikkelen, hosten en ontwerpen van een toffe applicatie voor mobiel met een CMS platform op de desktop. YourStory the Game is het resultaat. De app wordt op dit moment niet meer gebruikt, maar we willen wel graag laten zien wat wij hier gedaan hebben.

Dit gamification-platform is een plek waar spelers zich kunnen aanmelden en online missies krijgen die ze offline moeten uitvoeren. Niet achter de computer, zoals we van games kennen, maar in het dagelijks leven! Missies kunnen gegeven worden door verschillende maatschappelijk betrokken organisaties zoals kerken, buurthuizen, goede doelen etc. Spelers krijgen de missies op hun smartphone via de app binnen, voeren deze uit en zijn of haar mentor kan deze controleren en nieuwe missies aanmaken op het CMS platform.

Deze applicatie is gebaseerd op NodeJS aan de achterkant. Aan de voorkant gebruikten we Ext JS. Dit is een SPA applicatie en de database is in CouchDB.

Wil je ook een mobiele app laten ontwikkelen met een CMS platform op desktop? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Bel ons op:
+31 85 401 7660

Of neem contact met ons op via het contactformulier:

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén