Learningbird

Blended learning omgeving

Leren kan op verschillende manieren: in een klaslokaal, via het internet of een mix van deze twee. Voor deze laatste optie hebben we samen met Learningbird een blended learning omgeving ontwikkeld. Op dit platform kunnen trainers trainingen maken waarbij er naast online ook aandacht is voor offline sessies om met de cursist dieper op de stof in te gaan. Dit platform wordt op dit moment niet meer gebruikt, maar het is zeker de moeite waard om hier wat meer over te vertellen!

Hoe ziet zo’n training er nu uit? Verschillende lessen kunnen aangemaakt worden waarbinnen van alles mogelijk is. Theorie toevoegen in een omschrijving of in een opgenomen video door de trainer, vragen stellen over deze theorie in bijvoorbeeld een open of multiple choice vraag, lessen aan elkaar koppelen of een bijeenkomst van de les maken. Trainers kunnen een hele training ontwikkelen met alles erop en eraan!

De cursisten werken met elkaar samen in een klas en kunnen door de ingebouwde communicatie tool gemakkelijk met andere cursisten communiceren, maar ook met de trainer. De trainer kan de voortgang van zijn cursisten bijhouden.

Learning Business

Voor het ontwikkelen van dit platform hebben we gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals NodeJS aan de achterkant en Ext JS aan de voorkant. Het is een SPA applicatie met CouchDB als database.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen ontwikkelen? Heb je maatwerk software nodig? Neem contact met ons op en we kijken graag naar wat wij voor jou kunnen betekenen!

Bel ons op:
+31 85 401 7660

Of neem contact met ons op via het contactformulier:

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén