Gilde van Ondernemers

Communiceren met video

Voor het Gilde van Ondernemers hebben we een webapplicatie ontwikkeld om ondernemers gemakkelijk met elkaar te laten communiceren en zo persoonlijk te groeien. Het is een tof platform geworden. Maar wat maakt dit platform nu uniek? Wat maakt het speciaal?

Dat is toch wel de manier van communiceren! Vandaag de dag praten we veel met elkaar door middel van e-mail, een appje of een chatfunctie op een website. De ondernemers op dit platform communiceren door middel van video en alleen met video! Er kan niet gecommuniceerd worden met tekst. Met video stel je de mens centraal, kan je zijn of haar emoties en body language zien. Dit zegt veel meer dan alleen een geschreven berichtje!

Vragen, thema’s en opdrachten worden heel gemakkelijk opgenomen met de ingebouwde video tool en geplaatst op de gezamenlijke tijdlijn van een reisgezelschap. Andere ondernemers binnen dit reisgezelschap kunnen hierop reageren door het opnemen van hun eigen video, snel en gemakkelijk binnen het platform.

Daarnaast heeft elke ondernemer een eigen zakelijk profiel met onder andere persoonlijke doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen gebundeld worden samen met die van zijn of haar reisgezellen en gedownload worden in een PDF bestand.

Deze webapplicatie is een SPA met NodeJS API server. Ook gebruikten we de database server CouchDB. Dit is een database die makkelijk meegroeit met de applicatie in zowel complexiteit als in snelheid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit project en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

Bel ons op:
+31 85 401 7660

Of neem contact met ons op via het contactformulier:

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén