BlockX

Samenwerking

Techniek hebben we nodig om de wensen van onze klanten om te zetten in realiteit. Hierin staat voor ons de mens, de gebruiker van het product centraal. Wij delen deze visie met BlockX. Sinds eind 2015 zijn we vaste partner van BlockX.

BlockX helpt klanten om grip te krijgen op de processen binnen hun bedrijf. Dit doen ze door middel van Office 365, SharePoint, Dynamics CRM of Power BI. Wij werken samen om maatwerk software te bieden op basis van SharePoint of Dynamics CRM. Daarnaast hebben wij ook gewerkt aan een gezamenlijk product.

Datalekken tool

Wanneer je als organisatie persoonlijke gegevens bezit moet je hiermee zorgvuldig omgaan. De privacywetgeving, de GDPR, wil deze gevoelige informatie beschermen. Samen met BlockX hebben we een tool ontwikkeld die checkt of de gegevensverwerking van de persoonsgegevens binnen jouw bedrijf voldoet aan de regels binnen de privacywetgeving. Deze tool is gebaseerd op de AVG van twee jaar geleden, maar blokken kunnen makkelijk toegevoegd worden op basis van de nieuwe GDPR.

Door de checklist in te vullen weet je welke gegevensverwerking je moet melden en wordt dit met het ingevulde formulier gemakkelijk verstuurd naar de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook worden maatregelen gegeven om een datalek te voorkomen, kan je deze administreren in de tool en periodiek controleren.

BlockX Kreativ Software Datalekken Formulier
Lees meer hierover op: http://www.blockx.nl/blog-datalekken

Deze tool is een applicatie gebaseerd op SharePoint. Ben jij op zoek naar maatwerk software op basis van SharePoint of Dynamics CRM? Laat het ons weten! We kijken graag naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bel ons op:
+31 85 401 7660

Of neem contact met ons op via het contactformulier:

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén