CareMatch Applicatie

Platform in de zorg

Voor CareMatch Applicatie hebben we verschillende webapplicaties gemaakt die samen een platform vormen. Binnen dit platform zit een applicatie voor het managen van vacatures en sollicitaties, het matchen van stagiaires aan zorgorganisaties en het onderhouden van een eigen portfolio. Al deze webapplicaties hebben een aantal toffe features waar we graag wat meer over vertellen!

Omdat elke organisatie een ander proces heeft voor werving en selectie, kan bijna alles in deze applicaties zelf ingericht worden. De wizard helpt hierin een handje en leidt organisaties door het proces heen en helpt om hun gegevens up-to-date te houden. Wanneer een vacature of stageplek geplaatst is kan hierop gesolliciteerd worden en kunnen teams op zoek gaan naar sollicitanten door bijvoorbeeld te filteren op afstand.

CareMatch-Vacature-Dashboard

Communicatie is een belangrijk onderdeel binnen deze applicaties en dit kan gemakkelijk met de notitie & taggen tool. Verschillende teams kunnen de communicatie met een sollicitant volgen in deze notities en door te taggen kan een sollicitant onder de aandacht gebracht worden van een ander team. Hierdoor is meteen duidelijk waar de sollicitant binnen het proces is en met wie hij of zij al contact heeft gehad. Geen overbodige belletjes of e-mailtjes met andere teams. Alles is meteen inzichtelijk binnen de applicatie.

CareMatch-Vacature-Taggen-Organisaties-Personen

Als de sollicitant vervolgens is aangenomen bij een team kan deze met één druk op de knop doorgezet worden naar het salarispakket zoals AFAS of ADP, maar ook naar andere interne applicaties. Dit scheelt een hoop werk!

Wanneer teams vragen hadden over de software of ze een handje geholpen moesten worden, konden ze bij ons terecht. De support liep via ons. Wij boden naast een helpdesk ook een terugbel-service.

Deze verschillende platformen zijn een SPA applicatie door middel van JavaScript (Backbone en Knockout). Voor het ontwikkelen van de webapplicaties hebben wij ASP.Net MVC gebruikt. Er is een Entity Framework om connectie te maken met de database. Deze database en applicatie worden gehost op Microsoft Azure.

We luisteren graag naar jouw wensen op het gebied van software en gaan graag samen brainstormen over de mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje via vragen@kreativsoftware.com. Of bel ons op: +31 85 401 7660

 

Harry KampKreativ Software maakt mooiere en completere software dan je als klant vraagt – Harry Kamp, eigenaar CareMatch Applicatie

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Kreativ Software

Thema door Anders Norén