CareMatch Applicatie

In opdracht van, maar vooral in samenwerking met CareMatch Applicatie BV werken we aan CareMatch Vacature.

Een innovatief vacature & sollicitatie platform voor in de zorg. In het bijzonder voor zorgorganisaties met zelfsturende teams.

Drie proces stappen, of negen; het dashboard blijft overzichtelijk.
Elke organisatie heeft een ander proces voor werving en selectie. Bijna alles in het proces is zelf in te richten. De wizard leidt je in een aantal stappen door de inrichting.
Ook teams kunnen zo eenvoudig hun gegevens up-to-date houden.

Teams kunnen direct een vacature uitzetten, of er wordt gekozen om deze eerst goed te keuren door een centrale rol.

CareMatch-Vacature-Dashboard

Sollicitanten worden gevonden op basis van afstand of door direct op een vacature te solliciteren.
De verschillende teams kunnen de communicatie volgen met een sollicitant zodat deze niet overweldigd wordt door reacties van verschillende teams uit dezelfde stad.
Door middel van taggen (zoals bij facebook) kan een sollicitant onder de aandacht worden gebracht van een ander team.
De sollicitant kan een uitnodiging ontvangen voor Mijn Eigen Portfolio. Hier kan de sollicitant zelf zijn status zien en veilig documenten uploaden.

Harry Kamp
Kreativ Software maakt mooiere en completere software dan je als klant vraagt – Harry Kamp, eigenaar CareMatch Applicatie

Organisaties en personen kunnen in 1 notitie getagged worden, dit geeft flexibiliteit en overzicht. In de uiteindelijke notitie kan direct doorgeklikt worden.

CareMatch-Vacature-Taggen-Organisaties-Personen

Wanneer de sollicitant werknemer wordt kan deze met 1 druk op de knop worden geëxporteerd naar het salaris pakket (bijv. AFAS of ADP), maar ook naar andere interne applicaties.

Naast de ontwikkeling verzorgen we ook de hosting op Microsoft Azure voor CareMatch Applicatie BV. Support via E-mail en terugbel-service bieden we ook.

Samen met de klant ontwikkelen is iets heel moois. Je begrijpt elkaars taal en bouwt software die naadloos aansluit bij de wensen van de eindklant.

CareMatch Vacature is onderdeel van het pakket van CareMatch Applicaties, applicaties voor vacatures, stagematching, portfolio en leren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Kreativ Software

Thema door Anders Norén